Abdominoplastikë- Abdominoplasty

Abdominoplastika është operacioni për largimin e dhjamit dhe lëkurës së “tepërt” në zonën e barkut.Dhjami i tepërt mund të pengojë rrjedhën e shëndetshme të gjakut ose substancave të tjera trupore në atë zonë. Abdominoplastika mundëson që të keni stomakun e sheshtë e të bukur që ëndërroni.