Blefaroplastikë- Blepharoplasty

Sytë janë shpesh zona e parë e fytyrës të cilat e tregojnë të parat shenjat e plakjes.
Është kirurgjia e kapakëve të syve, ajo e cila realizon heqjen e lëkurës së varur të kapakut të syve, e indit dhjamor të grumbulluar si dhe tërheqja e muskujve të kapakëve, duke i dhënë syve një pamje jashtëzakonisht të bukur dhe rinore.