Lifting i fytyrës- Facelift

Lifting i fytyrës ka në bazë lifting e fytyrës dhe qafës, si dhe riorganizimin e pjesëve të “rëna” të fytyrës.
Lifting i vetullave- Eyebrow lifting
Një ngritje e vetullës, redukton rrudhat që dalin horizontalisht në ballë, ato anash hundës dhe mes syve, përmison rrudhat vertikale që shfaqen mes vetullave si dhe ngre vetullat në rënie.