Lipoaspirimi- Lipoaspiration

Lipoaspirimi është procedurë e cila lejon që të skulpturoni trupin duke larguar dhjamrat e padëshiruara nga zona të caktuara si ije, bark, kofshë, gjunjë, në mjekërr, faqe si dhe qafë.