Lipofilling- Lipofilling

Mirëse vini në epokën e dhjamit. Armiku i përjetshëm i grave e burrave, sot kthehet në një armë.
Lipofilling është procedurë e cila konsiston në përdorimin e dhjamit të vetë pacientit, për të rritur në volum zona të caktuara.
Duke përdorur teknike dhe pajisje te avansuar , e njohur si Vaser liposuction, i cili përdorë energjinë me radiofrekuence te larte, e shkrin dhjamin ne zonat e deshiruara , dhe i njejti merret dhe transferohet tek zonat e nevojshme për të arritur rezultatet e dëshiruara, me se shpeshti procedura High Definition Liposuction + Vaser Liposuction + BBL