Rinoplastikë- Rhinoplasty

Hunda është qëndra e fytyrës. Me madhësinë dhe formën e saj, i jep fytyrës një identitet.
Rinoplastika e sotme, nuk është thjeshtë një zvogëlim i hundës, por është një operacion për të harmonizuar gjithë tiparet e fytyrës me njëra-tjetrën.