• by Kushtrim Kasumaj
  • April 6, 2021
  • 0

“Ka nje vit e gjysme qe e kam bere hunden te dr. Adem Kllokoqi dhe rezultati vjen e behet me i mire cdo dite. Jeni shume staf i mrekullueshem.”