• by Kushtrim Kasumaj
  • April 6, 2021
  • 0

“Pershendetje doktor, jam Dorontina, perndryshe Tina nga Italia. Desha te pershendes dhe te them qe kam bere 6 muaj prej se kam bere hunden. Jam shume e lumtur me rezultatin. Te falenderoj shume, shume edhe nje here.”