• by Kushtrim Kasumaj
  • April 6, 2021
  • 0

“Doktor shpresoj qe je mire. Desha me te falenderu shume per hunden e re! Shume jam e lumtur dhe kam marre komplimente prej shume njerezve qe m’kane be me u ndi ende me mire. Besoj qe shume shpejt keni me pas shume kliente te reja prej Anglise. Faleminderit edhe nje here!”