• by Kushtrim Kasumaj
  • April 6, 2021
  • 0

“Pershendetje, shpresoj qe jeni mire. Une e kam operu hunden te ju para 2 muajve dhe sot isha ketu ne Zvicer ne kontrolle te mjeku i hundes. Aq fjale te mira foli doktori per punen e doktor Ademit, thjesht PERFEKT. Faleminderit shume dhe jam shume e kenaqur.”